Krögarduon vs. Partyduon

T du hade rätt, att vara vuxen höll inte länge.

Vår favorit Snygge Pierre var i byn med sin kollega! Dom är mer kända som krögarduon från Hamnkröken. Om dom fortsätter att dyka upp lite då och då under vinterhalvåret så känns livet lite lättare. Lirkade med Tomas om att det är faktiskt vore på sin plats att vi fick nyckeln till Kröken,,, men han släppte den inte. Jag förstår inte, varför kan vi inte få passa Kröken?

För övrigt var det en stökig kväll i Warmbadhuset. Det var en jävla massa idioter som skulle buffla och slåss, några utklädda i skidkläder, ett och annat gammalt hångel plus en tvillingbror till en sådan (nej, inte Folkessons, det finns faktiskt fler än dom).
Lustigt är att när det råder rökförbud inne och vi rökare måste stå ute, att man då stängt av halva terassen så att vi stod på varandra och antagligen råkade bränna hål på varandras partykläder. Och när man försöker påpeka det lite artigt att kanske man skulle tänka om och ta bort repet så att fler får plats under tak så får man bara en anabol steorid grymtning till svar.

Well, idag är det en klassisk söndag. Vilodag.





AM, Snygge P, Tomas och PK.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Pk

Folkesson? Inget vi känner till.

Men vart tog hånglet vägen?

2008-12-02 @ 19:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0