Att ta med sig spypåsen från planet



Familjen på Star Ferry på väg till mässan på HKI.
Om vi ser rödmosiga och blanka ut är det på grund av värmen. Man är inte supervan vid klimatet direkt. Storkonsumerar deo och vatten. Yes, var tvungen att köpa en ny deo idag för sakens skull. Som om kineserna skulle märka nåt, att man luktar illa alltså. Ni har ingen aning om vilka,,,, ehum,,, hemska lukter det finns överallt. Framförallt vid deras restaurangen med inhemsk mat. Vet ni hur kokt komage ser och luktar där det hänger i skyltfönstret till restaurangen? Som förstagångs turist borde man bli rekommenderad att ta med sig spypåsen från planet, om man inte behövde den där. I case of, liksom.
Apropå mat, det var bara första kvällen som blev utan mat, sedan dess har vi ätit överallt och nästan hela tiden. Ikväll blev det Korean Barbecue. Very nice. Man plockar vad man vill från en buffé, sen grillar man det själv på bordet. Gott och kul, en stund, sen blir det tråkigt att grilla så då är man mätt. Eller jag iallafall.
Vi har pratat lite om vart vi ska käka på lördag när PK kommer. Det blir nog en klassiker, Knutsford Terrace där restaurangerna ligger vägg i vägg och våning efter våning. Helst Paparazzi. Fantastiskt bra italienska mat.
Jag tror PK äter vad som helst. Lätt förblindad av alla taxibilar, kineser och neonskyltar.  Eller???

Mvh
AM

Kommentarer
Postat av: T

Det känns som att Daniel har gjort fynd.... klocka????

Du luktar alltid gott.

2008-10-22 @ 09:28:00
Postat av: AM

Fynd å fynd. Armani butiken, kan man fynda där? :)

2008-10-23 @ 19:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0