Schlagerfredag i Sälen


Det ääääääääääääär så hälsosamt och stärkande i fjällen!


Det är lite snö på altanen.




PK och AM tog en taxi till världens bästa Kalles hak. Bügelhof och Harrys.
När vi kom dit så konstaterade vi att kvällen innan hade vi stängt haket. Vakterna hade dragit hem innan oss. Bra jobbat!!


Det var fredag och inte vilken fredag som helst utan schlager fredag! AM gick vild'n'crazy!! Pk var lit mer tillbakalutad medans AM skrålade schlager efter schlager. Mathias Holmgren var kvällens gästartist. Dom andra två har vi date med i Malmö på torget, vi var inte överrens om storleken på torget. Lilla torg eller Stortorget är fortfarande frågan.


Vi är sjukt close nu. Det känns inte längre som att vi lever bortom tid och rum i världen utanför, utan vi är här och nu. Öööööööhhhhh. ;)


AM blev uppbjuden till dans av kvällen snyggaste mustach. Man kan ju inte säga nej till en sån. Vi drog ett par svängar över dansgolvet. Extra fint är att "musche-mannen" har sin läsglasögon hängandes i halslinningen.


PK var inte sämre hon! Kolla snubbens blick!!


Det är inte säkert att ni förstår hur fina dom här två pojkarna är. Andreas, till vänster, känner ni igen sen innan, om ni läst bloggen som ni ska. Victor, med C, är en ny stjärna på vår himmel. Ja, han är ganska bra på att snabbishångla över bardisken dessutom. Vi har numret till båda och kommer aldrig att dela med oss av en sån dyrbar skatt.


Shit vad vi är snygga.

Men var fan är Johnsan!!???

Han saknas. Vi saknar honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0